vrijdag 27 april 2007

From a different galaxy

Het was weer druk in de stad de afgelopen dagen. Het extreem mooie weer -voor deze tijd van het jaar- maakt dat heel Amsterdam er op uit lijkt te trekken. Favoriet zijn natuurlijk de parken. In het Rembrandtpark, maar vooral in het Vondelpark is het dan erg druk. Het is dan oppassen geblazen als ik met 40 per uur tussen het volk doorscheur. Aan aandacht in ieder geval geen gebrek.
Vanmiddag was die aandacht er ook maar dan vanuit onverwachte hoek. Bij het ter hoogte van de Minervalaan kruizen van de Stadionweg werd in aangesproken door en BN-er op een “Willem Holleeder scooter”. Het bleek te gaan om Barry Hay van de Golden Earring, die helemaal uit zijn dak ging bij het zien van mijn fiets. Superenthousiast informeerde hij naar de fiets, liet weten hem helemaal gaaf, top en cool te vinden. Hij vertelde dat hij in het verleden een van de eersten was die een ligfiets bezat. Uiteindelijk nam hij afscheid met de tekst, waarin hij zijn encounter met de WAW heel treffend wist samen te vatten:
From a different galaxy!!
Dinsdag (24 april) 58 km, donderdag (26 april) 58 km en vrijdag (27 april) 59 km gereden. Totaal met WAW 3153 km gereden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten